Recreatiewoning kopen

Investeer in een recreatiewoning

Een luxe recreatiewoning kopen in Nederland is een duurzame investering. U kunt deze gedeeltelijk of volledig laten verhuren en ontvangt een aantrekkelijk rendement. Dat is nog eens zorgeloos genieten van uw investering. Onze recreatiewoningen zijn omringd door andere soortgelijke recreatiewoningen met dezelfde bedoeling.

Kenmerken:

Plattegrond met kaveloverzicht.

Plattegrond met indeling.

Indeling

Woonkamer:
De woonkamer, van 25 m2, biedt u direct het comfort waarnaar u op zoek bent. De mooie afwerking die u ervaart, uit zich onder andere in de eikenhouten spanten die u kunt zien tot in de nok. Door de schitterende overkapping van het terras en de grote raampartij krijgt de woonkamer een sfeervol karakter. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Keuken:
De open keuken is een rechte opstelling die is voorzien van alle praktische apparaten. De keuken is uitgerust met onder meer een afzuigkap (rvs), combi magnetron, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, koffiemachine, vaatwasser en waterkoker.

Slaapkamers: (aantal slaapkamers, 2)
De beide standaard slaapkamers zijn op de begane grond. Deze vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Op de vide bestaat de mogelijkheid voor extra slaapruimte.

Badkamer: (aantal badkamers, 1)
De badkamer is op de begane grond en is voorzien van een inloopdouche en een eigentijdse badmeubel met spiegel en opbergruimte.

Toiletten: (aantal toiletten, 1)
Het 
toilet is separaat en staat niet in de badkamer. Dit geeft u meer comfort en gemak.

Kenmerken:

Ligging op Camping De Otterberg

De recreatiewoningen worden voor op de camping gerealiseerd. De camping is gelegen aan een rustige weg in een bosrijke omgeving. 

Activiteiten op Camping De Otterberg

In het hoogseizoen worden er campingactiviteiten georganiseerd zoals knutselen, mini disco, bingo, speurtochten, viswedstrijden en diverse wateractiviteiten voor de kinderen.

Voor volwassenen zijn er in het hoogseizoen gezellige thema- en muziekavonden en worden er wekelijks bingo en kaartavonden georganiseerd. 

Ligging

Door de centrale ligging zijn de plaatsen Hoogeveen, Assen, Emmen, Meppel, Zwolle en Groningen makkelijk en vlot bereikbaar.

Plattegrond met aanduiding.