Faciliteiten & vermaak

Ontdek alle faciliteiten

Voor een geslaagde vakantie mogen natuurlijk goede voorzieningen niet ontbreken. Daarom biedt familiecamping De Otterberg uitstekende faciliteiten waarmee je een onvergetelijke vakantie beleeft! 

Receptie

Graag verwelkomen wij u persoonlijk in onze receptie. Hier kunt u terecht met al uw vragen, uw broodjes bestellen, krant ophalen of gasfles omwisselen. 

Onze medewerkers helpen graag bij het plannen van een dagje weg, we hebben verschillende folders liggen om samen te kijken welk avontuur op jullie wacht.

Handig om te weten:

Horeca

Wij beschikken over een gezellig familierestaurant waar u sfeervol en smakelijk kunt genieten. Hier bent u van harte welkom voor een drankje, hapje, lunch, maar ook voor een uitgebreid diner, waarbij ook aan de kinderen wordt gedacht. De Otterberg beschikt over zowel een zitgedeelte binnen als een buiten terras waar u heerlijk in het zonnetje kunt genieten van uw kopje koffie, ijsje of maaltijd.

Afhalen is ook mogelijk, dit kan in onze snackbar of bestel telefonisch via 0593-562362. Tevens worden er diverse activiteiten in ons restaurant/kantine georganiseerd.

Broodjes

Via onze Otterberg App kunt u in de meivakantie, tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie broodjes bestellen. Broodjes bestellen via de app kan tot 21.00 uur. Ook kunt u de bestelling bij de snackbar inleveren vóór 17.00 uur.

De App kunt u downloaden in de Google Play Store of App Store. 

Zwembad

Het buitenzwembad van Camping De Otterberg maakt uw zomerse campingvakantie perfect. Geniet van het zwemmen in de buitenlucht, want wat is er leuker dan een baantje trekken, spelen in het water of zonnen op een ligstoel bij het zwembad. 

Het zwembad bestaat uit drie verschillende baden, waaronder:

Beleef veel water- en zwemplezier, voor jong en oud, tijdens uw vakantie in Wijster. Ons zwembad is alleen voor onze campinggasten.

Animatie

Ons super enthousiaste animatieteam staat (bijna) de hele dag voor u klaar. Het animatieteam organiseert leuke en uitdagende activiteiten rond het sportveld en in ons animatiehonk, zodat u en uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen! Knutselen, voetballen, een speurtocht lopen, lekker dansen in de minidisco of kinderbingo spelen. Dit gebeurt natuurlijk onder leiding van een team enthousiaste en ervaren begeleiders. Ons animatieteam heeft maar één doel: een grote lach op ‘t gezicht van u en uw kind(eren) toveren. Onze kindvriendelijke camping in Drenthe wordt natuurlijk niet voor niets beoordeeld als zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen; vooral het enthousiaste animatieteam wordt positief beoordeeld door onze eerdere gasten.

Visvijver

Veel kampeerders vinden het fijn om tijdens hun vakantie te gaan vissen en geef ze eens ongelijk. Vaak wordt er gevraagd of dit ook op Camping De Otterberg mogelijk is. Het is zeker mogelijk om te vissen op Camping De Otterberg, er zwemt namelijk genoeg vis in onze visvijver. U kunt vissen op diverse soorten vis waaronder grote en kleine karpers, voorns, baars en brasems.

De visvijver is centraal gelegen op de camping en dit maakt het tegelijkertijd toegankelijk voor iedere vakantieganger. ‘Even lekker ontspannen en tot rust komen’ horen wij vaak van onze gasten, en daar hebben zij helemaal gelijk in. Ook gezinsleden die niet van vissen houden kunnen zich op de camping en in de omgeving prima vermaken.

Speelfaciliteiten

Tijdens uw vakantie in Wijster bij Camping De Otterberg kunnen kinderen zich uitstekend vermaken. Voor alle kinderen, van klein tot groot, is er wel iets leuks te doen. Fiets op grote hoogte door de lucht. Stap aan boord in de Monorail en fiets over de rails in de lucht. Het wagentje, de auto óf helikopter, heeft plek voor twee personen. De oudere kinderen kunnen genieten van de leuke glijbanen met verschillende lengtes waar ze snel vanaf kunnen sjezen. Kinderen vinden het heerlijk om naar beneden te glijden en met veel plezier klimmen ze weer opnieuw omhoog om te gaan glijden.

Kanovijver

Onze kanovijver biedt recreatie voor kinderen en ouders. De vijver wordt in de zomermaanden volop gebruikt voor kanovaren en spartelen in het water of om heerlijk te dobberen op een luchtbed. Het fijne is dat er rondom de vijver zand ligt, hiermee bootsen wij het strand na. Waar de kleine kinderen zandkastelen bouwen kunnen de oudere kinderen met een luchtband van een berg de vijver in glijden. Als dat niet een leuke dag wordt?

Tip: U kunt een luchtbed kopen voor € 7,50 in onze snackbar.

Skelters

Niets leukers dan met een skelter over de camping te racen. Bij De Otterberg hebben wij verschillende skelters te huur. Deze kunnen gereserveerd worden tijdens uw vakantie op de receptie.

OmschrijvingPrijs/ 4 uurPrijs/ 8 uur
Skelter pro 2-5 jaar€ 5,00€ 10,00
Skelter€ 7,50€ 15,00
Chopper€ 10,00€ 15,00
Duo chopper€ 7,50€ 20,00
Borg€ 5,00€ 5,00

Sporten

Onze jeugd houdt tegenwoordig van actie en spanning in de sport. En een potje panna spelen is daar het antwoord op. Op onze familiecamping staat één mooi pannaveld waar de kinderen lekker een balletje kunnen trappen. Het pannaveld is voorzien van twee minigoals voor het pannakooi voetbal. Het pannaveld is volledig omheind zodat uw kinderen veilig kunnen spelen. Het pannaveld is een échte uitdaging voor de voetballers onder ons! Speel spellen als flessenvoetbal of groepsvoetbal.

Wasserette

Voor je weer vertrekt richting huis al je kleding even wassen? Maak dan gebruik van onze kleine wasserette. In onze ruime wasserette staan twee wasmachines en één wasdrogers. Wasmiddel is niet nodig, dat wordt automatisch door de machine gedoseerd. Voor het gebruik van de was- en droogmachines kunt u betalen met uw bankpas. De kosten voor één wasbeurt bedragen € 4,00 en voor één droogbeurt € 3,50. Zo hoef je niet eerst langs de receptie voor een muntje of sleutel, ideaal toch?! De instructies hangen ook in de wasserette. 

OmschrijvingPrijs
Wassen incl. wasmiddel€ 4,00
Drogen€ 3,50

Sanitair

Bij Camping De Otterberg zijn in totaal vier toiletgebouwen aanwezig . Tijdens het kamperen zal u dagelijks gebruik maken van de sanitair gebouwen. Het grote sanitair gebouw is uitgerust met een speciale familieruimte die voorzien is van een whirlpool. Daarnaast is er een invalidenruimte, babyruimte, douches en toiletten en wastafels met warm- en koud water aanwezig. Wij hebben hygiëne hoog in het vaandel staan zodat ons sanitair altijd fris en schoon is.

Parkeerplaats

Als gast bij ons op de camping mag u maximaal één auto bij uw plaats parkeren. Komt u met meerdere auto´s? Deze kunt u buiten de slagboom op ons parkeerterrein parkeren. Ook auto’s van bezoekers kunnen op deze parkeerplaats geparkeerd worden.

Wifi

Waar zouden we zijn zonder internet? E-mail checken, de weersverwachtingen bekijken, foto’s delen via social media, het is de normaalste zaak van de wereld. Bij ons hoeft u niets van dat alles te missen. Op de camping kunt u op vele plaatsen gebruik maken van draadloos internet. Wij kunnen niet op alle plaatsen wifi garanderen. Het is goed om rekening te houden met ´campingwifi´. Onze camping bevindt zich in een buitengebied en helaas kunnen wij geen snelle en stabiele internetverbinding garanderen.Waar zouden we zijn zonder internet? E-mail checken, de weersverwachtingen bekijken, foto’s delen via social media, het is de normaalste zaak van de wereld. Bij ons hoeft u niets van dat alles te missen. Op de camping kunt u op vele plaatsen gebruik maken van draadloos internet. Wij kunnen niet op alle plaatsen wifi garanderen. Het is goed om rekening te houden met ´campingwifi´. Onze camping bevindt zich in een buitengebied en helaas kunnen wij geen snelle en stabiele internetverbinding garanderen.