Veelgestelde vragen

Lees hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Bel of mail ons gerust. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom hieronder alvast wat handige informatie. 

Reserveren

In- en uitchecken

U kunt bij ons een online reservering plaatsen of contact met ons opnemen, dan kunnen wij een reservering voor u aanmaken.

Ja, een optie kunnen wij eenmalig voor maximaal 4 dagen vastzetten. Het is niet toegestaan meerdere opties voor verschillende data of accommodaties in ons systeem te reserveren. Zodra de optie verlopen is vervalt deze, tenzij u vóór de vervaldatum een seintje geeft dat u de optie graag om wilt zetten in een definitieve reservering. Let hierbij op dat u ook inderdaad een definitieve bevestiging  van ons ontvangt. Een optie kunt u telefonisch of per e-mail aanvragen, het is helaas niet mogelijk om online een optie te nemen.

Wanneer u een reservering bij ons heeft gedaan ontvangt u van ons een definitieve reserveringsbevestiging, hierop staat aangegeven hoe u de betaling kunt voldoen. Wij hanteren het volgende betaaltermijn:

De reservering wordt opgesplitst in 2 betalingstermijnen. Het 1e termijn ontvangen wij graag 8 dagen na dag van reserveren. Het 2e termijn ontvangen wij graag 8 dagen vóór dag van aankomst.

Ja dit is mogelijk. U kunt online via een voorkeursboeking bekijken welke plaatsen nog beschikbaar zijn. Tevens kunt u ons ook bellen of e-mailen, dan kijken wij graag even met u mee.

Wanneer u een online boeking gaat maken kunt u kiezen voor een voorkeursboeking. Hierbij wordt onze plattegrond zichtbaar en kunt u bekijken welke plaatsen nog vrij zijn.

Alleenreizende en/of groepen jongeren worden niet toegelaten op onze camping. De hoofdboeker van de reservering moet per definitie minimaal 21 jaar oud zijn.

In beide gevallen nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leggen wij u uit hoe het huren van een jaar- of seizoensplaats in zijn werk gaat. Indien u een kennismakingsgesprek wilt aanvragen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voor zowel een gehuurde accommodatie als een gehuurde kampeerplek kunt u vanaf 14.00 uur inchecken.

Wilt u eerder dan 14.00 uur aankomen? Dan kunt u contact opnemen met onze receptie voor de mogelijkheden.

Bij een gehuurde accommodatie dient u vóór 10.00 uur uit te checken. De sleutel dient u af te geven in onze receptie. Een eventueel betaalde borg zal na eindcontrole/schoonmaak teruggestort worden op uw rekening, uiterlijk binnen 10 dagen.

Bij een gehuurde kampeerplek dient u vóór 12.00 uur uit te checken. De kampeerplek dient schoon en leeg achtergelaten te worden.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Bij vervroeg vertrek vindt geen terugbetaling plaats.

Later vertrekken kan alleen in overleg en met toestemming van onze receptie. Aan later vertrekken zijn kosten verbonden.

Faciliteiten

Dit is helaas niet mogelijk. De faciliteiten van onze camping zijn alleen voor onze campinggasten.

Hond(en)

Op onze camping zijn honden van harte welkom (met uitzondering van onze verhuuraccommodaties). Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn op onze camping. Per boeking zijn er maximaal 2 honden toegestaan.

In onze verhuuraccommodaties zijn geen huisdieren toegestaan.

Op onze camping hebben wij geen honden uitlaatplaats. U kunt uw hond buiten de camping uitlaten.

Achter op de camping (tussen de velden Ekster en Bosuil) bevindt zich een hek, wanneer u hier doorheen wandelt kunt u uw hond uitlaten. Voor dit hek kunt u bij onze receptie een sleutel vragen. Voor de sleutel vragen wij € 10,00 borg. Let op: u dient de uitwerpselen wel netjes op te ruimen. Op dit moment wordt er ook vaak bij de ingang van de camping de hond(en) uitgelaten, wij willen u vragen om hier ook de uitwerpselen op te ruimen.

De uitwerpselen kunt u deponeren in de speciaal daarvoor bestemde DepoDog prullenbak.

Parkinformatie

Iedere kampeerplaats heeft standaard 10 ampère (2200 watt)

Ja, er is gratis WiFi op de gehele camping.

Snelheidscapaciteit:
Onze camping bevind zich in het buitengebied waardoor wij helaas gebonden zijn aan een beperkte snelheidscapaciteit. Wij hebben momenteel de snelste verbinding die op deze locatie mogelijk is. Deze moet gedeeld worden met het aantal gasten op de camping. Om de snelheid zoveel mogelijk goed te houden vragen wij u daarom géén films, muziek en andere grote bestanden te downloaden. Tevens vragen wij u om 1 apparaat per gezin te verbinden met het netwerk. Wij kunnen geen garantie bieden omtrent te behalen snelheden van het netwerk, derhalve zal dit voldoende moeten zijn voor normaal gebruik.

Het is toegestaan om maximaal 1 auto bij uw kampeerplek/accommodatie te parkeren. 

Let op: op onze gehele camping is een maximale toegestane snelheid van 5 km/uur.

Nee, er is een auto per plaats toegestaan. De tweede auto moet worden geparkeerd op de parkeerplaats voor de camping. 

Indien er een andere auto uw kampeermiddel komt halen of brengen kunt u dit melden in onze receptie. 

Logees zijn van harte welkom en dienen te worden aangemeld bij onze receptie. Het overnachtingstarief en de toeristenbelasting dient afgerekend te worden in onze receptie.

Iedereen die op onze camping aanwezig is, verblijft er op eigen risico. De camping noch de directie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door diefstal, schade door stroomuitval, schade als gevolg van natuurverschijnselen, schade aan goederen of persoonlijk letsel of wat dan ook, op welke wijze ook ontstaan, respectievelijk ondervonden, tenzij er sprake is van grove schuld of nalatigheid van het kampeerbedrijf zelf.

Annuleren

Wanneer u een annuleringsverzekering bij de reservering heeft afgesloten, kan middels een officiële verklaring, bijvoorbeeld een brief van de huisarts, de vakantie geannuleerd worden. Indien er geen annuleringsverzekering bij de reservering is afgesloten, worden de Recron-voorwaarden gehanteerd. De daarvan geldende percentages worden dan in rekening gebracht. Hoe korter voor aankomst de vakantie geannuleerd wordt, hoe hoger het percentage wordt.

Wanneer u een eigen reisverzekering heeft kunt u bij uw eigen verzekeraar de annulering kenbaar maken.

Het is aan te raden om bij de reservering of elders een annuleringsverzekering af te sluiten. De annuleringsverzekering die bij de camping af te sluiten is, bedraagt 5% van het totaalbedrag, en € 3,50 kosten. Deelneming aan de annuleringsverzekering vrijwaart gasten tegen de kosten die ontstaan bij hierna genoemde gebeurtenissen, mits dit samen gaat met een officiële verklaring:

  • Overlijden, plotselinge opgetreden ziekte of ongeval van de hoofdpersoon of een der deelnemers;
  • Bij vroegtijdig afbreken van uw vakantie, wegens overlijden van familielid in de eerste graad, van de hoofdpersoon of een der deelnemers;
  • Noodgedwongen verhuizing van de hoofdpersoon door medische oorzaak, renovatie of verandering van werkkring;
  • Onvrijwillige werkloosheid van de hoofdpersoon.

Genoodzaakt om de vakantie op de camping af te breken? Dan is het moment wanneer de kampeerplaats leeg opgeleverd wordt, het moment van annuleren.

Boek uw

vakantie

Wij laten u graag
genieten van een
heerlijke vakantie op onze prachtige camping in Wijster, Drenthe.

Bekijk ook

Seizoensplaats

Geniet het hele seizoen van een kampeerplaats

Arrangementen

Bekijk onze voordelige kampeerarrangementen

Faciliteiten

Er is van alles te doen voor jong en oud

Benieuwd

naar de

tarieven?

Stel uw vraag

Heeft u vragen?
Bel of mail ons gerust.