Kampeerarrangementen

Wij hebben diverse voordelige kampeerarrangementen gedurende het hele kampeerseizoen 2023. U kunt onze onderstaande kampeerarrangementen online, telefonisch (0593-562362) of per email (info@otterberg.nl) reserveren maar ook zonder reserveren bent u van harte welkom, mits er nog plek vrij is natuurlijk. Wij hebben veel verschillende mogelijkheden. Hieronder de verschillende arrangementen voor het gehele jaar. Tevens kunt u  ook kiezen voor een seizoensplaats. Bij ons is heel veel mogelijk! Onze camping is geopend van 1 april t/m 30 september 2023. Het hoogseizoen geldt van 22 juli t/m 3 september 2023, in de meivakantie en tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de HePi periode.

 

Pasen

5 daags arrangement voor het Paasweekend

  • 7 – 11 april 2023

 

 

Hemelvaart

Verblijf tijdens het Hemelvaartweekend

  • 17 – 22 mei 2023

 

 

Hemelvaart/ Pinksteren

Ga er lekker lang op uit met Hemelvaart & Pinksteren

  • 17 – 30 mei 2023

 

 

Meivakantie

Ga er tussenuit met de kids.

  • 29 april – 7 mei 2023

 

 

Pinksteren

Ga er tussenuit met de kids.

  • 26 mei – 30 mei 2023

 

Kamperen in Drenthe, natuurlijk op Camping De Otterberg!

Plons de hele dag in het zwembad of fiets op hoogte door de lucht in de giga gave monorail. Even ontspannen? Gooi dan je hengel uit in de visvijver op de camping. Of neem een parasol en een stoeltje mee om op het strand te zitten. Terwijl uw kinderen zich vermaken in een kano, van de glijbaan of in het water zelf kunt u heeeerlijk genieten. Sluit de dag af met lekker eten en drinken. Op onze menukaart vind je de lekkerste gerechten zoals schnitzels, varkenshaassaté of pizza. Maar je vind er ook pannenkoeken of de welbekende kapitein kip, lekker voor de kinderen. Zin in een snelle hap? Naast het restaurant bevindt zich de snackbar. En voor een verkoelend drankje bent u welkom op ons terras. En in de avonduren speelt u gezellig mee met de bingoavond, biljartcompetitie en nog veel meer.

Faciliteiten

Ruime kampeerplaatsen

Huisdieren zijn welkom

Gratis camping wifi

De elektriciteitsaansluiting is voor alle kampeerplaatsen 10 ampère

Iedere ochtend vers gebakken broodjes verkrijgbaar op bestelling

Plattegrond
Faciliteiten
Accommodaties

Receptie

Aankomst en vertrek elke dag mogelijk

Aankomsttijd vanaf 14.00 uur

Vertrek vóór 12.00 uur

Toeristische informatie
 

De provincie Drenthe

Drenthe is een schitterende provincie om je vakantie door te brengen, want Drenthe is mooi, wijds, heeft een fantastische natuur, kent lieflijke dorpjes én zit vol uitdagingen. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook attractieparken, dierentuinen en vele andere bezienswaardigheden zijn hier te ontdekken. Wat dacht u van een bezoek aan de hunebedden? Waar anders in Nederland vindt u historie die zo ver teruggaat? Daarnaast is Drenthe een échte fietsprovincie. Uw fietsplezier start meteen al bij de camping. Stap op de fiets en ontdek één van de drie nationale parken per fiets: Het Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold en de Drentsche Aa. Actief genieten in de natuur, cultuur snuiven, een gezellig dagje er op uit met je gezin of een evenement bezoeken, in Drenthe is van alles te beleven!

Contact

Camping De Otterberg
Drijberseweg 36a
9418 TL Wijster
Nederland
+31 (0)593 562 362
Info@otterberg.nl 

Social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op social media!