Camping De Otterberg

Welkom bij Familiecamping de Otterberg. Wij, Sjon en Adelien en ons team, heten jou graag van harte welkom. Onze camping ligt op een schitterende locatie in het Drentse Wijster, tussen bekende plaatsen als Assen en Hoogeveen. Op Familiecamping De Otterberg geniet u van de gezelligheid, rust en georganiseerde activiteiten. Voor de kinderen zijn er diverse voorzieningen zoals een buitenzwembad, indoor speelgedeelte, speeltoestellen, monorail en disco. In het hoogseizoen organiseren we in onze kantine allerlei activiteiten voor jong en oud. Tevens is er een animatieteam aanwezig waarbij de kinderen een fantastische tijd zullen beleven. Het Drentse Wijster biedt veel mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Zo maakt u in de bossen heerlijke wandelingen. Ook zijn er verschillende fietsroutes in de directe omgeving of wat dacht u van een mooie wandeling of fietstocht op de VAM-berg? De VAM-berg is het hoogtepunt van de 11,7 kilometer tellende route ‘Drenthe op zijn mooist’ die u kunt fietsen vanuit Hoogeveen. Deze berg voert u langs een aaneenschakeling van weilanden, bossen, zandverstuivingen, beekdalen, esdorpen en hunebedden.

 

Handig om te weten

Aankomst en vertrek elke dag mogelijk

Aankomsttijd vanaf 14.00 uur

Vertrek vóór 12.00 uur

Toeristische informatie

Broodjes bestellen voor uw ontbijt

Gasfles omwisselen

Folders van uitjes in de buurt

Parkinformatie en animatieprogramma

Camping De Otterberg app 

Met ‘De Otterberg App‘ ervaart u nog meer gemak tijdens uw vakantie. Handig wanneer u wilt weten wanneer de receptie geopend is, het animatieprogramma wilt doorbladeren of om de horeca-aanbiedingen te bekijken. Aanvullende informatie zoals belangrijke telefoonnummers, het bestellen van broodjes, patat, snacks en pizza’s en onze plattegrond kunt u vinden in onze app. Download ‘m nu!

Openingstijden van onze receptie

In de winterperiode is onze receptie gesloten. Voor vragen of informatie kunt u altijd mailen naar info@otterberg.nl of bellen naar +31 (0)593 562 362. Wilt u bij ons op de camping langskomen? Dan kunt u een afspraak hiervoor maken.

 

Vanaf 1 april t/m 30 september is onze receptie weer geopend. De openingstijden hiervoor zijn op dit moment nog niet bekend.
Kampeer arrangementen
Faciliteiten
Accommodaties

Contact

Camping De Otterberg
Drijberseweg 36a
9418 TL Wijster
Nederland
+31 (0)593 562 362
Info@otterberg.nl 

Social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op social media!