Manege de Otterberg

Droomt u altijd al van een vakantie met paarden in uw buurt en wilt u niets liever dan uw eigen paard? Grijp dan nu uw kans. Bij Familiecamping De Otterberg zit een manege waar u zich helemaal uit kunt leven. Hier leert u hoe u een paard moet verzorgen en borstelen en wat ze het liefst eten.

Een camping met manege is dé vakantieplek voor paarden- en ponyfans. Vanaf uw kampeerplaats wandelt u zo richting de manege, want deze is namelijk gelegen op de camping zelf. Geef de dieren een snoepje, volg een les in de rijhal óf maak een mooie buitenrit in de Drentse natuur. Ontdek te paard de prachtige natuurgebieden als het Oude Diep, het Terhorsterzand, het Mantingerveld & Nationaal Park Dwingelderveld. Uw eigen paard of pony meenemen op vakantie? Geen probleem, kamperen met uw eigen paard of pony kan dé oplossing zijn. Wij beschikken over 13 ruime stallen waar jij uw paard kan stallen. Stoer!

Let op! Meer informatie over openingstijden en rijlessen vindt u op de website van de manege zelf. De manege bevindt zich op onze camping, maar wordt beheert door anderen.