Seizoensplaatsen

Kom maximaal genieten, met een seizoensplaats, op Familiecamping De Otterberg. Met een seizoensplaats kunt u een heel seizoen lang genieten van vele mini-vakanties of weekendjes weg wanneer het u uitkomt. In alle vakantieperiodes en vele lange weekenden weg kunnen de kinderen volop meedoen met de recreatie-activiteiten. Daarnaast kunnen ze onbeperkt spelen, klimmen, glijden en zwemmen (ons zwembad is geopend van 30 april t/m 1 september). En zelf zit u te genieten van een lekker kopje koffie of een koud pilsje onder de luifel. Of even bij te kletsen met de buren.

De seizoensplaatsen zijn beschikbaar van april tot oktober. Na het seizoen kunt u gebruik maken van onze winterstalling (eigen risico/openlucht). Hier kunt u uw kampeermiddel stallen, op een door ons aangewezen plaats. Op deze manier kunt u zonder zorgen het jaar erop weer aan uw volgende seizoen beginnen.

Geïnteresseerd in een seizoenplaats?
Neem contact op met de receptie voor een overzicht van de nog beschikbare plaatsen. Of kom gerust een keer langs om uw favoriete plekje uit te zoeken. Let op: U kunt deze plaats niet online reserveren. Onze receptie medewerkers helpen u graag verder. Neem hiervoor contact op met info@deotterberg.nl of bel naar 0593-562362.

De seizoensplaatsen van onze camping
in Drenthe zijn standaard voorzien van:

✔ Inclusief douchen
✔ Elektra 10 ampère
✔Verwarmd openlucht zwembad
✔ Inclusief 1 auto
✔Gratis camping WiFi
✔Animatieteam in het hoogseizoen
✔1 bijzetentje (gratis) bij de plaats

Reserveer nu uw seizoensplaats voor
2021 gratis online

Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven
voor uw seizoensplaats.
Aankomen en vertrekken? Dat kan elke dag.