Hemelvaart 2021

Yes, we zijn een paar dagen vrij! Hemelvaart is het ideale moment om een paar dagen of een lekker lang weekend weg te plannen samen met het gezin. Hemelvaartsdag is een nationale vrije dag en daarom de uitgelezen kans om de vakantiepret aan te wakkeren voor de zomervakantie begint. Tijd voor je geliefde, je gezin of familie. Kies jij ervoor om lekker thuis te luieren of wordt het toch een weekendje weg om even bij te komen? De kans op mooi weer is groot, de natuur staat volop in bloei en ook onze kampeervelden liggen er weer prachtig bij. Gezellig met het gezin er even tussenuit, het jaarlijkse familie- of vriendenweekend of een romantische vakantie voor twee? Onze Hemelvaart aanbieding voor 2021 ligt alvast op jou te wachten! Voel jij de lentekriebels al? Zeg ja tegen een fijne vakantie samen.

4-sterren familiecamping
U kunt natuurlijk ook komen kamperen met Pinksteren. Onze 4-sterren camping beschikt over veel faciliteiten waardoor u praktisch de camping niet meer af hoeft. Zo is er voor de kinderen volop de gelegenheid om te spelen en te ontdekken en kunt u genieten van de rust en ruimte van onze camping. Kom eens lekker lunchen of dineren in ons restaurant of geniet van een makkelijke afhaalmaaltijd bij onze snackbar.

Wat houdt de hemelvaart aanbieding voor 2021 in?
Je boekt de hemelvaart aanbieding voor 2021 al voor € 145,00 voor 4 personen. Hiervoor mag je in de periode van 12 mei tot en met 17 mei 2021 verblijven op onze camping. Extra personen of een huisdier (hond) meenemen? Geef dit aan bij uw boeking. Tevens kun je ook alvast de tarieven, bijkomende kosten en extra opties bekijken op onze tarieven pagina voor 2021. Bekijk ze hier.

Uw voordelen:
✓ Hemelvaart betekent: 2 extra dagen vrij hebben en dus van een lekker lang weekend kunnen genieten op onze camping.
✓ Er is vaak van alles te doen in de omgeving, vervelen hoeft dus niet.
✓ Steeds meer gezinnen kiezen de hemelvaartvakantie als alternatief voor de dure zomervakantie.
✓ Je bent binnen no-time op je vakantiebestemming: Wijster, Drenthe.
✓ Je hoeft je favoriete eten niet te missen, zoals frikandellen speciaal en kroketten. Maar ook een lekker bammetje met hagelslag hoef jij niet te missen tijdens je vakantie.
✓ Jong of oud, Familiecamping De Otterberg is een bestemming voor het hele gezin.
✓ Ontspannen in de natuur? Je fietst of wandelt vanaf de camping zo de natuur in. Er zijn namelijk genoeg plekjes te bedenken waar jij helemaal tot rust kunt komen.

Bijkomende kosten:
➟ Toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.n.
➟ Reserveringskosten € 7,50
➟ Huisdier € 4,50 p.h.p.n.
➟ Extra persoon € 3,20 p.n.
➟ Extra bijzettent € 2,75 p.n.