Voorzieningen op de camping

Bij Familiecamping de Otterberg hebben wij alle voorzieningen in huis die kamperen zo leuk maken.

Sanitairgebouwen

Wij beschikken over modern sanitair in vier sanitairgebouwen en bij onze horeca in de zwembadsanitairruimte. Het grote sanitairgebouw is uitgerust met een speciale familiebadkamer die voorzien is van een whirlpool. Daarnaast is er een invalidenbadkamer, babybadkamer, douches en toiletten en wastafels met warm- en koud water. Wij hebben hygiëne hoog in het vaandel staan zodat ons sanitair altijd fris en schoon is.
sanitair-camping-de-otterberg

Café – Restaurant

In Café – Restaurant de Otterberg kunt u lekker eten en drinken en worden er diverse activiteiten georganiseerd. Er worden onder andere snacks, pannenkoeken en pizza’s geserveerd. Uiteraard kunt u deze heerlijke lekkernijen ook afhalen. Eén van de terrassen ligt direct aan het zwembad zodat u lekker kunt ontspannen wat drinken of een ijsje eten terwijl de kinderen in het zwembad spelen.

 

Wasserette

In onze ruime wasserette staan twee wasmachines en twee wasdrogers. Wasmiddel is niet nodig, dat wordt automatisch door de machine gedoseerd. De kosten voor één wasbeurt bedragen € 4,00 en voor één droogbeurt € 3,50. U kunt uw muntstukken in de daarvoor bestemde machine werpen.

 

Sport en spel

Er is volop vertier op onze camping. Zo is er een speelhal waar onder andere een poolbiljart en een airhockeytafel staan, een midgetgolfbaan, tafeltennistafels en er is een disco op het terrein. Wil je liever een potje voetballen of volleyballen? Ook dat is mogelijk want er zijn twee volleybalvelden en een multifunctioneel sportveld.

sport-en-spel-familiecamping-de-otterberg