Manege de Otterberg

Houd je van paarden? Kom dan naar Manege de Otterberg!
Verzorg de dieren, volg een les in de rijhal of maak een mooie buitenrit in de Drentse natuur. Manege de Otterberg is een kleinschalige manege gelegen in het mooie Wijster midden in hartje Drenthe. Ontdek te paard de prachtige Drentse natuurgebieden zoals het Oude Diep, het Terhorsterzand,het Mantingerveld en Nationaal Park Dwingelderveld.

Manege de Otterberg beschikt over een eigen rijhal zodat de lessen onder alle weersomstandigheden door kunnen gaan. De rijbak heeft een afmeting van 20 x 40 meter.
Tevens beschikt de manege over fanatieke gediplomeerde instructrices en zijn we aangesloten bij de FNRS waardoor er ook wedstrijden met proeven van de FNRS worden georganiseerd.

Vakantie met eigen pony of paard

Je eigen pony of paard meenemen op vakantie? Dat kan! We beschikken over 13 ruime stallen! De manege biedt de mogelijkheid dat ook campinggasten paard kunnen rijden tijdens hun vakantie op de camping. De manege is een onderdeel van Familiecamping de Otterberg.

nieuws-manage-de-otterberg-drenthe

Lessen reserveren noodzakelijk!

Om teleurstelling te voorkomen is het zeer aan te raden het paardrijden vroegtijdig te reserveren. Dit kan al wanneer u uw campingplaats vastlegt.
Voor alle lessen geldt een half uur van te voren aanwezig zijn. Tevens dient men voor de les zelf op te zadelen en na de les weer af te zadelen.
Voor verdere vragen of informatie: manege@otterberg.nl of 06 – 22728338 (Bereikbaar, m.u.v. de zondag, tussen 9.00 uur en 18.00 uur)

Stalverhuur tijdens het campingseizoen

De huur van een stal is inclusief gebruik van binnen rij- en buiten rijbak, zadelkast, hooi, brok en bodembedekking voor de stal. U kunt tevens gebruik maken van de mogelijkheid tot weidegang, hindernismateriaal, een ruime afsluitbare zadelkast en de wasplaats.
Wilt u liever gebruik maken van alleen weidegang dan is dat ook mogelijk. De prijs is inclusief gebruik van binnen rij- en buiten rijbak, zadelkast, hooi en brok.

Tarieven:
Stalhuur per week € 115,-
Weidegang per week € 90,-

Openingstijden

De manege is zaterdag buiten het hoogseizoen op afspraak open.
Iedere zondag’s gesloten.

Meer informatie

U vindt meer informatie en tarieven over Manege De Otterberg op manegedeotterberg.nl.