Vraag & antwoord

Lees hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Bel of mail gerust. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom hier onder alvast wat handige informatie.

 

ꕤ Algemeen

+ Is er WiFi op Familiecamping De Otterberg?

Ja, er is gratis WIFI op de gehele camping.
Snelheidscapaciteit:
Onze camping bevind zich in het buitengebied waardoor wij helaas gebonden zijn aan een beperkte snelheidscapaciteit. Wij hebben momenteel de snelste verbinding die op deze locatie mogelijk is. Deze moet gedeeld worden met het aantal gasten op de camping. Om de snelheid zoveel mogelijk goed te houden vragen wij u daarom géén films, muziek en andere grote bestanden te downloaden. Tevens vragen wij u om 1 apparaat per gezin te verbinden met het netwerk. Wij kunnen geen garantie bieden omtrent te behalen snelheden van het netwerk, derhalve zal dit voldoende moeten zijn voor normaal gebruik.

+ Hoeveel ampère kan ik gebruiken?

Iedere kampeerplaats heeft standaard 10 ampère (2200 watt).

+ Is het mogelijk om van de faciliteiten van Familiecamping De Otterberg gebruik te maken als je niet op de camping staat?

Helaas is dit niet mogelijk. De faciliteiten op Familiecamping De Otterberg zijn alleen voor onze campinggasten.

+ Is/zijn mijn hond(en) welkom?

Op Familiecamping De Otterberg zijn honden welkom, met uitzondering van onze accommodaties. Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn op onze camping. Per boeking zijn er maximaal 2 honden toegestaan. Eén hond bedraagt € 4,50 per dag.

+ Eigen risico

Iedereen die op de camping aanwezig is, verblijft er op eigen risico. De camping noch de directie kan aansprakelijk worden gesteld voor schade door diefstal, schade door stroomuitval, schade als gevolg van natuurverschijnselen, schade aan goederen of persoonlijk letsel of wat dan ook, op welke wijze ook ontstaan, respectievelijk ondervonden, tenzij er sprake is van grove schuld of nalatigheid van het kampeerbedrijf zelf

✎ Reserveren

+ Is het mogelijk om eerst een optie te nemen voordat ik boek?

Ja, een optie kunnen wij eenmalig voor maximaal 1 week vastzetten. Het is niet toegestaan meerdere opties voor verschillende data of accommodaties in ons systeem te reserveren. Zodra de optie verlopen is vervalt deze, tenzij je vóór deze datum een seintje geeft dat u de optie graag om wilt zetten in een definitieve reservering. Let hierbij op dat u ook inderdaad een definitieve bevestiging ontvangt.

+ Wanneer mag ik inchecken en wanneer moet ik uitchecken?

Bij een kampeerplaats kunt u inchecken na 14.00 uur en weer uitchecken vóór 12 uur.

+ Is het ook mogelijk om plekken naast elkaar te reserveren?

Ja, dit is mogelijk. Let op: U dient dit wel als opmerking te vermelden bij uw reservering.

+ Mag ik mijn auto bij de caravan plaatsen?

Ja, het is toegestaan om max. 1 auto naast uw caravan te plaatsen.

+ Mogen alleenreizende en/of groepen jongeren op het park verblijven?

Nee, dit is niet toegestaan. Alleenreizende en/of groepen jongeren worden niet toegelaten tot het park. De hoofdboeker van een reservering moet per definitie minimaal 21 jaar oud zijn.

+ Ik heb interesse in een jaar- of seizoenplaats. Hoe gaat dit in zijn werk?

In beide gevallen nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leggen wij u uit hoe het huren van een jaar- en/of seizoenplaats in zijn werk gaat. Zou u een kennismakingsgesprek willen aanvragen, stuur dan een e-mail naar info@otterberg.nl met uw beschikbare data.

 

⇆ Aankomst & vertrek

+ Wanneer mag ik inchecken en wanneer moet ik uitchecken?

Bij een kampeerplaats kunt u inchecken na 14.00 uur en weer uitchecken vóór 12 uur.

+ Is het ook mogelijk om plekken naast elkaar te reserveren?

Ja, dit is mogelijk. Let op: U dient dit wel als opmerking te vermelden bij uw reservering.

+ Mag ik mijn auto bij de caravan plaatsen?

Ja, het is toegestaan om max. 1 auto naast uw caravan te plaatsen.

ꕤ Overig

+ Waar kan ik mijn hond uitlaten?

Op onze camping zelf hebben wij geen honden uitlaatplaats. U kunt uw hond(en) buiten de camping uitlaten. Achter op de camping bevindt zich een hek, wanneer u hier doorheen wandelt kunt u uw hond uitlaten. Hiervoor kunt u bij onze receptie een sleutel vragen. Voor de sleutel vragen wij € 10,00 borg. Let op: u dient de uitwerpselen wel netjes op te ruimen. Op dit moment wordt er ook vaak bij de ingang van de camping de hond(en) uitgelaten, wij willen u vragen om hier ook de uitwerpselen van op te ruimen.

De uitwerpselen van de honden kunt u deponeren in de speciaal daarvoor bestemde DepoDog prullenbak.

Contact

Camping De Otterberg
Drijberseweg 36a
9418 TL Wijster
Nederland
+31 (0)593 562 362
Info@otterberg.nl 

Social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op social media!