De leukste camping

Familiecamping

bij uitstek
Home
Camping De Otterberg**** / Drijberseweg 36a / 9418 TL / Wijster / 0593 - 562 362 / info@otterberg.nl

Kamperen op de leukste camping

Voorzieningen op de camping

Bij de Otterberg hebben wij alle voorzieningen in huis die kamperen zo leuk maken.

 

Verwarmd zwembad


Het zwembad op Familiecamping de Otterberg bevat drie verschillende baden. Een groot zwembad met een diepte van 1.40 m, een kleuterbad met een diepte van 40 cm en een peuterbad met een diepte van 10 cm. In het zwembad kan jong en oud volop genieten van waterplezier. Er staat een waterpaddenstoel, u kunt heerlijk relaxen op de bubbelbank, een baantje trekken of door de stroomversnelling zwemmen. Het water van het zwembad is verwarmd waardoor dit altijd zeer aangenaam aanvoelt. In het naastgelegen zwembadsanitair kunt u zich omkleden, afspoelen en zijn er toiletten aanwezig.

 

Sanitairgebouwen


Wij beschikken over modern sanitair in drie sanitairgebouwen en bij onze horeca in de zwembadsanitairruimte. Het grote sanitairgebouw is uitgerust met een speciale familiebadkamer die voorzien is van een whirlpool. Daarnaast is er een invalidenbadkamer, babybadkamer, douches en toiletten en wastafels met warm- en koud water. Wij hebben hygiëne hoog in het vaandel staan zodat  ons sanitair altijd fris en schoon is.

In de kantine kunt u lekker eten en drinken en worden er diverse activiteiten georganiseerd. Er worden onder andere snacks, pannenkoeken en pizza’s geserveerd. Uiteraard kunt u deze heerlijke lekkernijen ook afhalen. Direct aan het zwembad ligt een gezellig terras. Zo kunt u lekker ontspannen wat drinken of een ijsje eten terwijl de kinderen in het zwembad spelen.
 

Recreatievijvers


Zonnebaden, lekker een hengeltje uitgooien en onbezorgd vissen of kanovaren, het kan allemaal in onze twee grote recreatievijvers met strand.

 

Sport en spel

Er is volop vertier op onze camping. Zo is er een speelhal waar onder andere een poolbiljart en een airhockeytafel staan, een midgetgolfbaan, tafeltennistafels en er is een disco op het terrein. Wil je liever een potje voetballen of volleyballen? Ook dat is mogelijk want er zijn twee volleybalvelden en een multifunctioneel sportveld.

 

Speeltuinen


Er zijn diverse speeltuinen verspreid over het campingterrein. De grote speeltuin ligt centraal vlakbij het zwembad en op alle velden zijn speeltoestellen aanwezig. Zo kunt u vanuit uw luie stoel de kinderen in de gaten houden terwijl ze spelen.

 

Wasserette


In onze ruime wasserette staan twee wasmachines en twee wasdrogers. Wasmiddel is niet nodig, dat wordt automatisch door de machine gedoseerd. De kosten voor één wasbeurt bedragen € 4,00 en voor één droogbeurt € 3,50. U kunt uw muntstukken in de daarvoor bestemde machine werpen.

Onze selectie voor jou

Direct uw reservering aanvragen?

klik hier

Bekijk hier de plattegrond van de camping

klik hier

Wij zijn aangesloten bij: