Café – Restaurant de Otterberg

Een plek waar je kunt genieten van lekker eten en drinken. Genieten van een lekkere lunch, burgers, pizza’s, pannenkoeken of een andere lekkere maaltijd van onze menukaart. Alles is mogelijk om uw vakantie lekker compleet en gemakkelijk te maken.
Klik hier voor onze menukaart.

 

Laat u ook eens verwennen voor een hapje of een drankje op één van onze terrassen.

Café-Restaurant de Otterberg heeft 2 gezellige terrassen. Het ene terras is  aan de zwembadzijde. Terwijl de kinderen aan het zwemmen zijn, kunt u hier genieten van een lekker kopje koffie of een verkoelend drankje. Vanaf deze plek heeft u een riant uitzicht op het zwembad. Het tweede terras bevindt zich aan de straatkant, een royaal terras waar je tijdens goed weer heerlijk rustig kunt vertoeven.

cafe-restaurant-de-otterberg

De lekkerste goudgele frietjes en een hartige snack, maar ook overheerlijk ijs!

Geen zin om te koken, of zin in een snelle hap? Onze snackbar heeft een ruim assortiment aan snacks en overheerlijke frites. Al deze gerechten zijn ook mee te nemen naar uw eigen tent of caravan.
Klik hier voor de snackbar prijslijst

 

Broodjes service

Wat geeft nu meer het “vakantiegevoel” dan lekker uitslapen en rustig wakker worden. Versgebakken broodjes, een goede kop koffie en een krantje. Tijdens het hoogseizoen (zomervakantie) kunt u dagelijks  heerlijke verse broodjes bestellen. De broodjes zijn de te bestellen en af te halen bij de receptie.